Ajankohtaista

QTeam otti käyttöön Whistleblower -ilmoituskanavan

QTeam on ottanut käyttöön Whistleblower -ilmoituskanavan. Jos havaitset tai epäilet yrityksemme toiminnan rikkovan lakia tai vastuullisen yrityksen toimintatapoja, ilmoita siitä meille tämän ilmoituskanavan kautta:

https://whistleblower.pkylaatu.fi/qteam-systems-oy

Whistleblower -ilmoituskanavan kautta työntekijät, asiakkaat, alihankkijat ja muut sidosryhmät voivat tehdä anonyymin ilmoituksen havaitessaan yrityksen toimintaan liittyviä väärinkäytöksiä. Ilmoittaja voi keskustella kanavan kautta nimettömästi asian käsittelijöiden kanssa.

Ilmoituskanavamme osoitetta saa jakaa eteenpäin kaikissa sidosryhmiemme organisaatioissa. Linkki ilmoituskanavaan on päivitetty myös QTeam:n vastuullisuuden toimintaohjeeseen. 

Ilmoittajansuojelulain edellytysten mukaisesti Whistleblower -ilmoituskanava on ollut pakollinen vähintään 250 henkilöä työllistäville yrityksille vuoden 2023 huhtikuusta alkaen. Velvoite tulee koskemaan kuitenkin myös pienempiä, 50–249 henkilöä työllistäviä yrityksiä, joille siirtymäaika kanavan käyttöönotolle on 17.12.2023 saakka. Whistleblower –ilmoituskanavan voi ottaa käyttöönsä myös pienempi yritys, esimerkiksi vastuullisuuden näkökulmasta.

PKY-LAATU ohjelmistoihin kuuluu nyt myös Whistlebolwer -ilmoituskanava.

Katso lisää: PKY-LAATU / Whistleblower -ilmoituskanava

Ajankohtaista

Copyright © 2024 QTeam.

Ota yhteyttä