Ajankohtaista

Liiketoimintakauppa

QTeam-yritykset Kuljetusliike O Malinen Oy ja Kuljetus Teme Oy ovat tehneet liiketoimintakaupan, jonka myötä Kuljetusliike O Malinen Oy:ltä siirtyy yksi ajoneuvo ja sen kuljettaja Kuljetus Teme Oy:lle. Siirtyvä ajoneuvo jatkaa raakapuun kuljetuksia Kainuussa ennallaan, joten asiakkaille muutos ei aiheuta toimenpiteitä.

”Aloitin puutavara-auton kuljettajana Kuljetusliike O Malisella 10 vuotta sitten. Puunajotaitojeni kartuttua kiinnostus yrittäjyyteen heräsi. Päätös lähteä yrittäjäksi vahvistui lopullisesti Kuljetusliike O Malisen perustajan Olavi Malisen kanssa keskusteltuani. Siitähän se sitten lähti oma yritys käyntiin. Meillä on hyvä porukka, tykkään työstä ja intoa riittää yrityksen kehittämiseen ja kasvattamiseen”, kertoo Teemu Hyyryläinen Kuljetus Teme Oy:ltä.

”Teemu on toiminut yrittäjänä jo muutaman vuoden ja on osoittanut homman toimivan kaikilla osa-alueilla. Siirtyvä ajoneuvo ja sen toiminta-alue tukevat Kuljetus Teme Oy:n nykyistä logistiikkaa. On järkevää pyrkiä tehostamaan olemassa olevien resurssien käyttöä, kun asiakkaidemme kuljetustarpeet ovat kasvussa,” kertoo Pasi Korhonen, Kuljetusliike O Malinen Oy / QTeam Systems Oy.

Kuljetus Teme Oy on vuonna 2019 perustettu raakapuun kuljetuksiin keskittynyt yritys. Järjestelyn myötä yritys operoi jatkossa kahdella ajoneuvoyhdistelmällä ja työllistää yrittäjä Teemu Hyyryläisen lisäksi kolme kuljettajaa.

Kuljetusliike O Malinen Oy toimii viidellä ajoneuvoyhdistelmällä ja työllistää 16 henkilöä. Yritys kuljettaa raakapuuta asiakkailleen pääasiassa Kainuun alueella.

QTeam on kone- ja kuljetusalan yritysten verkosto, joka tarjoaa logistiikkapalveluja metsäteollisuudelle.

Lisätietoja www.QTeam.fi

 

Ajankohtaista

Copyright © 2024 QTeam.

Ota yhteyttä