Ajankohtaista

Vuoden 2017 verkostoyritys: Tavastit Oy

 

Positiivinen asenne ja yhteistyökyky tärkeitä kilpailutekijöitä

Kalajoelta käsin Kuusakoski Oy:n kuljetuksia Suomessa ja Ruotsissa vuosikymmenen ajan hoitanut Tavastit Oy panostaa palveluun. Kolmannen polven yrittäjänä Mika Tavasti kertoo huomanneensa, että pienen kuljetusalan yrityksen toiminnassa joustavuus ja palvelualttius ovat ratkaisevassa asemassa, jos haluaa pärjätä. Toisaalta myös verkostoituminen on tärkeää. Siksi Tavastit Oy on mukana QTeamin toiminnassa.

Vahva tausta kuljetusalalla

Toimitusjohtaja Mika Tavasti on kasvanut kuljetusalalle.

Toiminnan käynnisti jo vuonna 1948 Eino-ukki, ja Pekka-isä jatkoi toisen polven kuljetusalan yrittäjänä. 1990-luvun puolivälissä yritys muuttui kommandiittiyhtiöksi ja mukaan tuli myös Pekan veli Teijo Tavasti.

Syksyllä 2011 yhtiömuoto vaihtui Tavastit Oy:ksi ja seuraavana vuonna Mika Tavasti otti vastuun perheyrityksen toiminnasta sen ainoana omistajana.

Kuusakoski Oy pitää pyörät pyörimässä

Tavastit Oy on erikoistunut viimeisten kymmenen vuoden ajan Kuusakoski Oy:n romukuljetuksiin ja sen liikevaihto on noin 450 000 euroa.

Yhtiön valkoiset Scaniat, joissa näkyy myös QTeamin tunnukset, kuljettavat romua kahdella täysperävaunuyksiköllä Suomessa ja Ruotsissa.

Täysperävaunujen ratin takana on Mika Tavastin lisäksi kaksi palkattua kuljettajaa.

Tavasti korostaa kaikkien kuljettajien ammattitaidon ja palvelualttiuden merkitystä. Se saavutetaan oikeat henkilöt palkkaamalla, koulutuksella ja motivoivalla palkkauksella.

- Ihmisiä me kaikki olemme. Omista kuljettajista pitää aidosti pitää huolta, hän vielä huomauttaa.

QTeam antaa verkostona turvaa

Kokeneena yrittäjänä Mika Tavasti on huomannut, kuinka tärkeää oikeanlainen verkostoituminen on pienelle yritykselle.

- QTeam antaa toiminnallemme vankan selkänojan ja sieltä löytyy tarpeen mukaan taustatukea. Yhtä lailla tärkeää on sen antama laatu- ja ympäristöjärjestelmäkoulutus sekä keskustelumahdollisuus.

- Minulle QTeam on hyvä henkireikä vaihtaa ajatuksia eri tilanteissa, Mika Tavasti vielä lisää.

Asenne ratkaisee

Vuoden Verkosto 2017 -yrityksen palkitsemisessa nousi ratkaisevaan osaan Tavastit Oy:n ja sen omistajan Mika Tavastin positiivisuus.

- Se säteilee yhtä lailla toimintaympäristöön ja yhteistyöhön asiakkaiden kanssa. Ja kun siihen lisätään vielä joustava palvelu, ovat asiakkaat tyytyväisiä Tavastit Oy:n luomaan palvelukokonaisuuteen, kiitteli QTeamin toimitusjohtaja Pasi Korhonen lauantaina 18. marraskuuta Katinkullassa verkostopäivän yhteydessä järjestetyssä palkitsemistilaisuudessa Mika ja Terhi Tavastia.

verkostoyritys tavastit oy

Mika ja Terhi Tavasti vastaanottamassa Vuoden Verkosto -yrityksen tunnustusta. Sen luovutti QTeam:sta Pasi Korhonen (vas.).

Vuoden Verkosto -yrityksen valintakriteerit ovat:

  • Yritys/yrittäjä on ollut toiminnassaan esimerkillinen, luotettava ja yhteistyökykyinen.
  • Yrityksellä on tyytyväiset asiakkaat.
  • Yrityksellä on käytössään laatu- ja ympäristöjärjestelmä, jolla sitä johdetaan ja kehitetään asiakasvaatimusten mukaisesti.
  • Yrityksellä on motivoitunut henkilöstö, jonka osaamista kehitetään suunnitelmallisesti.
  • Yrityksellä on käytössään nykyaikaiset ja huolletut ajoneuvot, koneet ja laitteet.
  • Yritys toimii vastuullisesti ja energiatehokkaasti.
  • Yritys on luotettava kumppani ja liittynyt tilaajavastuu.fi -palveluun.
  • Yritys on aktiivisesti myötävaikuttanut QTeam -verkoston toimintojen kehittymiseen.

Ajankohtaista

Copyright © 2024 QTeam.

Ota yhteyttä