Ajankohtaista

Tavastit Oy:lle Scania R590 verkoston yhteishankinnassa

Tavastit Oy:llä on pitkä historia kuljetusalalla. Yrittäjä Mika Tavastin pappa perusti yrityksen jo vuonna 1948. Alkuajoista aina 1990-luvulle saakka Tavastit ajoi puuta, mutta nykyään yrityksen kaksi autoa kuljettavat romumetallia sekä Suomessa että Ruotsin puolella Kuusakoski Oy:n toimesta.

”Scania on meille tuttu merkki. Meille sopi siis erittäin hyvin, että QTeam-verkoston yhteishankinnan valinta osui Scaniaan”, kertoo Mika Tavasti. Yrittäjän lisäksi yritys työllistää kaksi kuljettajaa.

Uusi Scania R590 saapui jopa etuajassa. Uuteen menopeliin kilometrejä on kertynyt jo lähes kolmen kuukauden ajan, ja Tavasti on autoon tyytyväinen. Kaikki on toiminut niin kuin pitääkin. Tavasti kertoo yhteishankinnan sujuneen hyvin. ”Koin, että yhteishankinnassa hinta saatiin kilpailukykyisemmäksi”, Tavasti sanoo.

QTeam-verkostoon yritys on kuulunut jo aivan verkoston alkuajoista lähtien. Tavasti kertoo hyödyntävänsä monipuolisesti verkoston etuja ja sanoo verkostoitumisen tekevän yksittäisistä yrityksistä kokoaan suuremman.

Ajankohtaista

Copyright © 2024 QTeam.

Ota yhteyttä