Ajankohtaista

Kuljettajien perehdytysvideo on julkaistu

Video on toteutettu yhteistyössä Kuljetusliike O Malinen Oy:n henkilöstön kanssa. Videolla tuodaan esille yleisimmät näkökohdat työturvallisuuden osalta. Video tukee uusien kuljettajien kouluttamista ja perehdyttämistä. Myös asioiden säännöllinen kertaaminen on tärkeä osa turvallisuustyötä. Työsuojelu ja -turvallisuus on yksi verkkokoulutuksemme aihealueista. Suosittelemme lisäämään perehdyttämisvideon verkkokoulutukseen raakapuukuljettajien kuljetusyrityksille sekä oppilaitoksille.

Video julkaistiin Stora Enson turvallisuusviikon alkajaisiksi ma 16.11.2020. Ajankohta on oikea, sillä muuttuvat sääolosuhteet vaikuttavat turvallisuuteen tien päällä. Linkki videoon löytyy alta. Toivotamme kaikille turvallisia kilometrejä!

https://youtu.be/STYIPmFjq10

Tulossa laadunhallinnan verkkokoulutuksia

Tarjoamme asiakkaillemme ja verkostoyrityksille mahdollisuutta ottaa käyttöön uusi rakentamamme verkkokoulutuskokonaisuus. Verkkokoulutuksien tavoitteena on luoda henkilöstölle oppimisympäristö, jossa perehdytään laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjärjestelmien mukaiseen toimintaan. Jokainen osallistuja voi opiskella haluamallaan tahdilla, eikä koulutuksiin osallistuminen vaadi kuin internetyhteyden ja mukavan asennon tietokoneen äärellä.

Kuulemme usein kysyttävän mitä standardit oikeastaan tarkoittavat? Miksi toimitaan laatujärjestelmän mukaisesti? Mitä on työsuojelu ja vaarojen tunnistaminen? Miksi sisäistä auditointia tehdään? Näihin kaikkiin tärkeisiin kysymyksiin, monien muiden joukossa, saadaan vastaus verkkokoulutukissa. Kurssisuorituksista saa todistuksen ja yritysjohdolle kirjataan suoritustiedot. Ensimmäiset osat koulutussarjasta julkaistaan jo tämän vuoden puolella. Ota yhteyttä olet kiinnostunut kuulemaan lisää ja haluat sitouttaa henkilöstösi toimimaan laatujärjestelmien mukaisesti.

Lisätietoja

Pasi Korhonen, 0400586147, pasi.korhonen@QTeam.fi

Ajankohtaista

Copyright © 2024 QTeam.

Ota yhteyttä