Ajankohtaista

Puukuljetus Vesala Oy on vuoden Verkosto-yritys 2016

Perheyritys, jolla on pitkä perinteet

Puukuljetus Vesala Oy on Keskipohjanmaalla Kaustisella pääpaikkaa pitävä perheyritys, jonka vetovastuussa on Jarkko Vesala. Yrityksen juuret johtavat kolmen sukupolven taakse, jolloin Jarkon isoisä Tauno Vesala aloitti kuorma-autoyrittäjänä. Vuosien saatossa yritys on palvellut asiakkaitaan mm. maansiirron ja Venäjän tuontipuun kuljetuksissa.

Tänä päivänä toiminta on keskittynyt raakapuun kuljetuksiin Pohjanmaalla. Asiakkaita ovat mm. MetsäGroup, Junnikkala Oy ja My Forest Oy. Yrityksessä työskentelee 10 henkilöä ja puuta kuljetetaan viidellä ajoneuvoyhdistelmällä.

Kilpailukykyä kehitettävä jatkuvasti

Yrityksen viidestä ajoneuvosta neljä on suurimmassa 76 tonnin kokonaispainoluokassa ja yksi on 68 tonninen. ”Kilpajuoksu alalla on kovaa. Suurin mahdollinen hyötykuorma, kuljetusten optimointi ja henkilöstön korkea osaamistaso mahdollistavat kannattavan toiminnan ja investoinnit myös tulevaisuudessa”, kertoo Jarkko Vesala. Yrityksen autot ovat vihreitä ja vihreät arvot paistavat läpi myös yrityksen kehittämisessä. ”Olemme aloittaneet tehostetun ajotapaseurannan ja koulutusohjelman. Ohjelma aloitettiin yhden päivän teoriakoulutuksella, jossa mukana oli myös ajo-osuus. Tulevan vuoden aikana kouluttaja käy jokaisen kuljettajan kanssa palautekeskustelun kahden kuukauden välein ajotapaseurantatietojen perusteella”, jatkaa Vesala.

Yhteistyössä on voimaa

Puukuljetus Vesala Oy on aina rakentanut asiakassuhteita pitkäjänteisesti. Menestymisen taustalla on tiivis yhteistyö sekä asiakkaiden että yhteistyökumppaneiden kanssa. ”Asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä mittareista ja siinä olemme onnistuneet hyvin. Tietenkin suuri kiitos kuuluu kuljettajillemme. Meillä on porukassa hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Yhteistyö myös muihin kumppaneihin on toiminut hienosti sekin”, kertoo Vesala.

Tunnustuksen myöntäminen Verkosto -päivässä

Kuljetus- ja koneyritysten valtakunnallinen yritysverkosto QTeam kokoontui lauantaina 19.11.2016 Vuokattiin, Holiday Club Katinkultaan. QTeam -yritysverkostoon kuuluu 154 yritystä, joissa on koneita ja ajoneuvoja yli 450. Verkostopäivän luento-osuudella kuultiin mm. HCT-kokeilusta Suomessa, yritysten sukupolvenvaihdosten järjestelyistä sekä laadun vaikutuksesta kilpailukykyyn. Illalla vietettiin pikkujoulua yhdessä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Verkostopäivän osallistujamäärä oli runsas, yht. yli 120 hlö.

Lisätietoja:

Puukuljetus Vesala Oy, www.vesalaoy.fi
Jarkko Vesala p. 040 553 6217

QTeam -yritysverkosto, www.QTeam.fi
Pasi Korhonen p. 0400 586 147

Vuoden Verkosto -yrityksen valintakriteerit ovat:
  • Yritys/yrittäjä on ollut toiminnassaan esimerkillinen, luotettava ja yhteistyökykyinen.
  • Yrityksellä on tyytyväiset asiakkaat.
  • Yrityksellä on käytössään laatu- ja ympäristöjärjestelmä, jolla sitä johdetaan ja kehitetään asiakasvaatimusten mukaisesti.
  • Yrityksellä on motivoitunut henkilöstö, jonka osaamista kehitetään suunnitelmallisesti.
  • Yrityksellä on käytössään nykyaikaiset ja huolletut ajoneuvot, koneet ja laitteet.
  • Yritys toimii vastuullisesti ja energiatehokkaasti.
  • Yritys on luotettava kumppani ja liittynyt tilaajavastuu.fi -palveluun.
  • Yritys on aktiivisesti myötävaikuttanut QTeam -verkoston toimintojen kehittymiseen.

 

vuoden qteam yritys www Jarkko Vesala ja Camilla Vesala vastaanottamassa Vuoden Verkosto -yrityksen tunnustusta. Sen luovuttivat Pasi Korhonen QTeam:sta (vas.) ja Harri Pääkkönen.

Ajankohtaista

Copyright © 2024 QTeam.

Ota yhteyttä