Ajankohtaista

UUDISTETTU QTEAM SEMINAARI 21.11.2015

Viime vuoden QTeam- juhlaseminaari oli järjestyksessä kahdeskymmenes. Vuosien vieriessä seminaari on täyttänyt erittäin hyvin paikkansa tiedonvälittäjänä ja kontaktiverkostona, mutta nyt on tullut aika uudistua.

 

Seuraava 21.11.2015 Sotkamossa Katinkullassa järjestettävä tilaisuus on nimeltään VERKOSTO- päivä.

Käytännössä nimen muutos tarkoittaa kohderyhmän laajentumista ja jokainen taho saa päivistä enemmän ”eväitä” liiketoimintaansa. Kohderyhmässä ovat nyt kaikki QTeam- ja PKY-LAATU -verkostojen liiketoiminta-alueilla toimivat yritykset, yhteistyökumppanit ja asiakkaat.

Kohderyhmän laajentamisen ohella myös muita uudistuksia on tulossa.

Luento-osuutta kevennetään ja enemmän tilaa jätetään yhteiselle ajan viettämiselle muun muassa kontaktifoorumin muodossa. Luento-osuudella kuullaan mm. alustus Äänekosken Biotuotetehtaan vaikutuksista logistiikkaan.

Kontaktifoorumilla tavataan ystäviä ja liikekumppaneita, luodaan uusia liikesuhteita ja vietetään yhteistä aikaa seurustelun parissa. Kontaktifoorumille on varattu yhtenäinen tila, jossa kumppaneillamme on mahdollisuus esitellä tuotteitaan / palveluitaan.

Iltapäivällä osallistujille esitetään yksityistilaisuutena näytelmä Mielensäpahoittaja ja poika. Näytelmä perustuu Tuomas Kyrön teoksiin. Mielensäpahoittaja ja poika on viiltävän tarkka kuvaus ikääntyvän suomalaisen miehen arkipäivästä. Pääosissa nähdään Kuusamon Näyttämön vanhat konkarit Heikki ja Sakari Siikaluoma.

Päivän päätteeksi nautitaan pikkujouluillallinen ja sen jälkeen on mahdollista siirtyä jatkamaan iltaa Winter Openin pyörteissä, joka on nimetty Suomen suurimmaksi pikkujouluksi. Winter Open on kaksipäiväinen tapahtuma 20.-21.11.2015. Perjantain esiintyjiä ovat Lauri Tähkä, Jukka Poika ja Anssi Kela. Lauantaina areenalle nousevat Neljä Ruusua, Juha Tapio ja Jari Sillanpää.

Katso tästä lisätietoa Winter Open -tapahtumasta.

Ajankohtaista

Copyright © 2024 QTeam.

Ota yhteyttä