Ajankohtaista

Kanttikuljetus Oy - Vuoden verkostoyritys 2022

QTeam-verkosto valitsee vuosittain Vuoden Verkostoyrityksen noin 150 verkostoon kuuluvasta kuljetusalan yrityksestä. Tänä vuonna raadin kärkisija meni Kanttikuljetus Oy:lle, jolla on jo lähes vuosisadan kokemus kuljetusalalta.

”Olen neljännen polven yrittäjä. Isäni pappa Lauri Kotiaho aloitti vuonna 1928 ammattimaisen kuorma-autoliikenteen Jämsän seudulla, ja jo tätä ennen hän hoiti kuljetuksia hevosilla”, kertoo yrittäjä Antti Kotiaho Kanttikuljetuksen historiasta.

Jämsässä toimiva Kanttikuljetus Oy on viimeisen kymmenen vuoden aikana kasvanut voimakkaasti. Nyt yrityksen palveluksessa on 14 vakituista työntekijää, ja kalustona on yhteensä 6 puutavara- ja kantoautoa. Puutavara- ja energiapuukuljetusten lisäksi yrityksellä on pienimuotoista maanrakennustoimintaa, johon niin ikään löytyy omaa lisäkalustoa.

QTeam-verkostoon Kanttikuljetus Oy liittyi vuonna 2015. Kimmokkeena oli oivallus verkostoitumisen tärkeydestä:

”Mielestäni ala oli menossa siihen suuntaan, että verkostoitumisen hyödyt olivat järkeviä. Töitä oli, mutteivat ne aina osuneet oikeille reiteille. Verkosto avasi uusia reittejä ja tällä oli merkitystä myös toimintamme kasvamiselle. Lisäksi alan piirit ovat pienet, joten on hyvä olla yhteistyökumppaneita”, Kotiaho sanoo.

Kanttikuljetuksen kasvun ja menestymisen taustoiksi Kotiaho kertoo tehokkaan toiminnan ja jatkuvan kehittämisen. Tietynlainen nälkä pitää olla, jotta kehittyy.

”Yrityksemme kasvun myötä olemme joustavampia vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja pystymme hallitsemaan paremmin omia resurssejamme”, Kotiaho sanoo ja antaa kiitosta yrityksen hyvälle henkilöstölle, jonka vaihtuvuus on ollut hyvin pientä.

”Yritän olla ihmiselle ihminen ja olla myös joustava tarpeen niin vaatiessa. Kaikki työntekijämme ovat samalla viivalla.”

Kanttikuljetus 2Kuvassa Antti Kotiaho yhdessä lastensa kanssa.

Vuoden verkostoyrityksen valinta

 ”Kanttikuljetus Oy on uudistuva ja kasvuhakuinen yritys, joka on järjestelmällisesti kehittänyt toimintaansa ja jonka henkilökunta tulee kaikkien kanssa hyvin toimeen. Hyvät verkostoitumiskyvyt, kiitettävä toimitusvarmuus ja investoinnit sekä kalustoon että huolto- ja kunnossapitopuolelle olivat kaikki Vuoden Verkostoyritys -valintaan vaikuttaneita tekijöitä”, sanoo QTeam-verkoston toimitusjohtaja Pasi Korhonen.

Lisätietoja:

QTeam Systems Oy, toimitusjohtaja Pasi Korhonen 040 058 6147
Kanttikuljetus Oy, kuljetusyrittäjä Antti Kotiaho 040 566 3850

Ajankohtaista

Copyright © 2024 QTeam.

Ota yhteyttä