Kirjaudu järjestelmään

Ihmisten johtaminen ja työhyvinvointi yrityksessä -koulutus 22.4.2016


Aika ja paikka

Pe 22.4.2016 klo 12:00-17:00
Snowpolis / Sokos Hotel Vuokatti, kokoustila Polanne
Kidekuja 2, 88610 Vuokatti.

Osallistujat

Kun yrittäjällä on työntekijöitä ja aliurakoitsijoita, on onnistuttava myös esimiehenä ja ihmisten johtamisessa. Koulutuspäivä on tarkoitettu yrittäjille, jotka haluavat konkreettisia keinoja ihmisten johtamiseen ja oman työaikansa jakamiseen kuljetustyön, ihmisten johtamisen, toiminnan organisoinnin ja toimistotyön kesken.

Tavoite

Johtaminen on vuorovaikutusta. Onnistunut vuorovaikutus tuottaa hyvää mieltä. Hyvällä mielellä työskentely aikaan saa onnistumista. Koulutuksessa keskitytään siihen, kuinka yrittäjä onnistuu esimiehenä sekä omalle henkilöstölleen että aliurakoitsijoille. Sujuva yhteistyö yrittäjän, henkilöstön ja yhteistyökumppaneiden kesken turvaa yritykseen hyvän tuloksen ja ilmapiirin. Onnistuminen edellyttää kuitenkin kaikkien panosta. Toisena päätavoitteena on oman ajankäytön hallinta ja stressin hallintamahdollisuudet.

Koulutuksen tavoitteena on antaa yrittäjille käytännön välineitä työilmapiirin johtamiseen, hallita työpaineesta tulevaa ilmapiirin kiristymistä, ottaa kriittisetkin asiat rakentavasti puheeksi, hallita ajankäyttöä ja turvata yrityksen koko henkilöstön henkinen hyvinvointi.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii PsM Olavi Haataja. Hän on perustanut Koulutusavain Oy:n vuonna 1992. Yhtiön palveluksessa on 16 henkilöstöalan ammattilaista Kajaanissa ja Oulussa. Haatajan päätyö Koulutusavain Oy:ssä on toimialajohtajan työn ohella henkilöstökoulutus, esimiesvalmennus ja organisaatioiden työkulttuurien kehittäminen. Hänellä on myös työpsykologin pätevyys.

Ilmoittautuminen

Pyydämme ilmoittautumiset perjantaihin 8.4 mennessä tästä linkistä. Ilmoittautumiset myös s-postilla toimisto@QTeam.fi ja puhelimitse 020 729 0600.