Kirjaudu järjestelmään

Tervetuloa Verkosto -päivään ja pikkujouluun lauantaina 24.11.2018 Holiday Club Hotel Katinkultaan, Vuokattiin

Vuosittainen verkostopäivä on QTeam -yrittäjien ja yritysjohdon kouluttautumis- ja verkostoitumistilaisuus. Perjantaina 23.11.2018 klo 14 on mahdollisuus osallistua Kajaaniwood Oy:n tehdaskierrokselle.

Aloitamme verkostopäivän 24.11. tulokahvilla Katinkullassa klo 8.30, jonka jälkeen siirrymme auditorioon Työhyvinvoinnin koulutuspäivään. Päivään kuuluu iltapäivällä kierrettäviä keveitä tehtävärasteja. Rastit suoritetaan kiertämällä testipisteet ryhmissä. Testipisteet toimivat samalla yhteistyökumppaneidemme esittelystandeina, joten kontaktifoorumi toteutuu tänä vuonna näin.

Päivän koulutussisältö on hyvin yleisluonteinen ja soveltuu eri aloilla toimiville. Koulutuspäivästä on mahdollisuus saada kuljettajien jatkokoulutuksen ammattipätevyysmerkintä (Trafi).

Illalla Maisemaravintolassa julkaistaan Vuoden Verkosto -yritys ja nautitaan pikkujouluillallinen. Ruokailun jälkeen on mahdollista siirtyä jatkamaan iltaa Suomen suurimpien pikkujoulujen, WinterOpen18 -tapahtuman, pyörteissä Katinkulta Areenalle.

WinterOpen18 esiintyjät perjantaina Popeda, Lauri Tähkä ja Reino Nordin. Lauantaina Areenalle nousevat Juha Tapio, Teflon Brothers ja Mikael Gabriel.

Ilmoittautumiset keskitetysti QTeamin toimistolle perjantaihin 19.10.2018 mennessä.

Sähköpostilla: toimisto@QTeam.fi
Puhelimella: 020 729 0600
Linkistä: http://www.qteam.fi/forms/ilmoittautuminen-verkosto--paiva-2018

Ilmoittautuessasi ja majoitusvarausta tehdessäsi mainitse mahdolliset erikoisruokavaliot. Ilmoittautuminen on tehtävä perjantain tehdasvierailuun sekä koulutuspäivään ja pikkujouluun, vaikka huonevarausta ei tulisikaan.